Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Baji├Ž
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
├łuka park II
Park ├łuka 2
Plan grada sa obele┼żenim polo┼żajem ├łuka 2 parka


Poput ve├Žine turista, verujemo da ├Že te i vi posetiti park u neposrednoj blizini Specijalne bolnice "Sokobanja", odnosno park u naselju ├łuka po kojem je i dobio ime. Park se nalazi u širem okru┼żenju Sokobanje i do njega se mo┼że lako do├Ži kolima ili pešaka. S obzirom da je poenta staza zdravlja koje vode do ovog parka zdrav ┼żivot i šetnja, preporu├Ęujemo vam da do njega do├░ete pešaka. Do parka mo┼żete do├Ži iz bilo kog kraja grada tako da vam zbog toga nismo ucrtavali maršrute na karti.


├łuka park├łuka park├łuka park├łuka park
├łuka park├łuka park├łuka park├łuka park


Park je uvek lepo pokošen, a u parku se nalaze drvene ku├Žice, stolovi i klupe. Nalazi se na blagoj kosini što vam omogu├Žava lep pogled na grad i planinu Rtanj. Podesan je za razne sportske aktivnosti kao što su badminton, frizbi, mountain bike ili za najobi├Ęniji popodnevni odmor u prirodnom okru┼żenju.

U neposrednom okru┼żenju ne├Žete na├Ži ni jednu prodavnicu, tako da vam preporu├Ęujemo da usput kupite sve što vam je potrebno (vodu, sok, grickalice i sl.). U samom parku se nalazi izvor za koji vam ne mo┼żemo garatovati da li ├Že imati vodu i da li ├Že ta voda biti ispravna za pi├Že. U svakom slu├Ęaju, ukoliko je bude, ohladi├Že vam pi├Že u toplim letnjim danima.
kliknite na sliku za 360° rotacioni prikaz parka ├łuka


Klikom na rotacionu sliku otvori├Že se flash aplikacija zabele┼żena u maju ove godine. U donjem delu mape uo├Ęi├Žete dugmi├Že za pomeranje mape, uveli├Ęavanje, auto rotaciju i poslednju - fullscreen opciju.
 

Reklame


Vila ├łair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Do├Ęek Nove godine

Do├Ęek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

Smeštaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe mogu├Žnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu mogu├Žnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vau├Ęera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko na├Ęina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vau├Ęeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas126
mod_vvisit_counterJuce260
mod_vvisit_counterOve nedelje126
mod_vvisit_counterOvog meseca5568