Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Iz pravca Beograda ili NiŇ°a
od-Beograda-do-Sokobanje.jpg

Iz Beograda ili Niša do Sokobanje je najlakše do√¶i autoputem E75 Beograd-Niš preko Aleksinca. Ukoliko u Sokobanju dolazite iz pravca severa odnosno Beograda najbolje je da u Aleksinac do√įete preko Aleksina√®kih rudnika, a ukoliko dolazite iz juŇĺnog pravca odnosno Niša, najbolje je da se u Aleksinac uklju√®ite kod glavnog ulaza (naplatne rampe za Aleksinac). Od Beograda do Aleksinca razdaljina iznosi 210 km, a od Niša do Aleksinca razdaljina je 30 km.

Aleksinac-mala.jpg
Maršruta kroz Aleksinac
(kliklnite preko mape za uveæan prikaz)

Od Aleksinca do Sokobanje imate još 30km, što s obzirom na ograni√®enja vremenski iznosi oko 30-40 minuta voŇĺnje. Na pola puta pro√¶i √¶e te pored Bovanskog jezera, a zatim √¶e te u√¶i u sokobanjsku kotlinu u √®ijem se jugoisto√®nom kutku krije Sokobanja.

Napomena:
Ukoliko dolazite iz pravca Beograda i koristite Garmin GPS navigaciju (verzija SCG 1.8), ure√įaj √¶e vam najpre predloŇĺiti da kod Para√¶ina skrenete prema Rtnju, a potom preko Rtnja do Sokobanje. Skre√¶emo vam paŇĺnju da to ne √®inite jer je put preko Rtnja (naselje Rtanj) u izuzetno lošem stanju i da √¶e te se samo iznervirati, kola oštetiti i više goriva potrošiti.
Put nastavite ka Aleksina√®kim rudnicima, ali se kod Garmin GPS sistema tu javlja greška. Nakon prolaska naplatne rampe ure√įaj √¶e vas posavetovati da skrenete levo ka rudnicima što bi svakako trebali da ignorišete. Skrenite desno ka Aleksincu. Potom √¶e vam u Aleksincu predloŇĺiti da skrenete u jednosmernu ulicu levo što ponovo trebate da igorišete. Tek kada do√įete do centra Aleksinca u i vidite znak "Sokobanja" u pravcu levo skrenite (pored crkve) i produŇĺite sokobanjskim drumom 30 km do Sokobanje.
 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 1 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas162
mod_vvisit_counterJuce265
mod_vvisit_counterOve nedelje1266
mod_vvisit_counterOvog meseca5120