Skip to content

Sokobanja

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani Bajiæ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Iz pravca KruŇ°evca ili Zaje√®ara
iz-pravca-Krusecva-i-Zajeca.jpg


Od Kruševca do Sokobanje

Od Kruševca do Sokobanje vas deli 60km. Ukoliko na put do Sokobanje kre√¶ete iz Kruševca krenite u pravcu sela Parunovac, potom ka selu KapidŇĺija, Gaglovu i nakon prelaska preko √ąokotinog brega uklju√®i√¶ete se na put ka √źunisu levo (severno). Pro√įite kroz √źunis i Praskov√®e i kod uklju√®enja na put u Deligrad skrenite desno ka Aleksincu. Nakon prolaska kroz Vukašinovac i Rutevac posle jedne velike krivine uo√®i√¶ete put koji vodi preko nadvoŇĺnjaka ka Sokobanji levo. Nakon prelaska nadvoŇĺnjaka preko autoputa E75 do√¶i √¶e te do skretanja i skrenite desno. Nedugo potom, nakon prelaska mosta preko Moravice uklju√®i√¶ete se na sokobanjski drum, skrenite levo ka Sokobanji i nastavite put još 20km. Usput √¶e te pro√¶i kroz bovansku klisuru i pored Bovanskog jezera, a zatim √¶e te se na√¶i u sokobanjskoj kotlini u √®ijem se jugoisto√®nom kutku krije Sokobanja.

Krusevac-Sokobanja


Od Zajeèara do Sokobanje

Od Zaje√®ara do Sokobanje vas deli 60km. Najlakši na√®in da do Sokobanje do√įete je da krenete magistralnim putem ka Para√¶inu i da se kod Boljevca isklju√®ite i da putem preko Rtnja do√įete do Sokobanje. Od Boljevca do Sokobanje pro√¶i √¶e te pored sela Ilino i Nikolinac.

Do Sokobanje moŇĺete do√¶i i preko KnjaŇĺevca prolaskom kroz knjaŇĺeva√®ku klisuru koja je dosta nepregledna, put je u lošem stanju i ima dosta krivina i uspona.

Napomena: Zimi je put preko Rtnja obi√®no zbog visokih sneŇĺnih nameta zatvoren, tako da do Sokobanje moŇĺete do√¶i jedino preko KnjaŇĺevca

Zajecar-Sokobanja

 

Reklame


Vila √ąair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

Doèek Nove godine

Doèek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŇ°taj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguænost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguænost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauèera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naèina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauèeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas117
mod_vvisit_counterJuce260
mod_vvisit_counterOve nedelje117
mod_vvisit_counterOvog meseca5559