Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Važna obaveŔtenja iz JKP Napredak
Komunalno NapredakJKP „Napredak“ poĆØinje sa primenom novih cena koje dosada nije imalo u cenovniku. Potreba za primenom novih cena javila se zato što je JKP „Napredak“ ...nabavilo dva nova vozila, ali i zbog toga što u postojeƦem cenovniku nisu bile primenjivane cene za pojedine usluge koje preduzeƦe obavlja.
 
Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno uĆØeÅ”Ć¦e mladih
radionicaKancelarija za mlade Sokobanja u okviru programa IOM projekta “Osnaživanje ljudskog kapitala kroz aktivno uĆØešĆ¦e mladih”, ovog vikenda organizovala je radionicu pod nazivom “Zdravi stilovi života”. Radionica je privukla je veliku pažnju mladih, od 15 do 25 godina.
 
1.600.000 dinara za dogradnju objekta vrtiƦa "Bucko"
vrtiƦ buckoDržavni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Sanja ƈekoviƦ uruĆØila je danas predsedniku Opštine Dimitriju LukiƦu rešenje Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu o dodeli sredstava iz prihoda od igara na sreƦu, u iznosu od 1.600 000 dinara, za projekat „Dogradnja objekta DeĆØijeg vrtiƦa Bucko.
 
Umrežavanje za decu
umrežavanje za decuNacionalna konferencija umrežavanja Organizacija koje se bave decom, biƦe održana u Sokobanji u hotelu "Zdravljak". Konferencija poĆØinje veĆØeras i trajaƦe do nedelje, 31. oktobra, saznajemo od koordinatora projekta, Saše StefanoviƦa iz Društva za zaštitu i unapredjenja mentalnog zdravlja dece i omladine-Niš.
 
Ministar Oliver DuliƦ posetio Sokobanju
Ministar DuliƦ u SokobanjiMinistar životne sredine i prostornog planiranja Oliver DuliƦ prisustvovao je u Sokobanji prezentaciji projekta kompleksa otvorenih bazena.  Nakon obilaska lokacije za buduƦi kompleks, ministar je prisustvovao izložbi deĆØjih likovnih radova na temu ekologije u osnovnoj školi "Mitropolit Mihailo".
 
Drevna piramida ili remek delo prirode?
Planina RtanjPoštovani ljubitelji Rtnja, trudimo se što je više moguƦe da interesantne materijale o fenomenima koji su decenijama primetni na ovoj mistiĆØnoj planini sprovedemo do vas. Iz tog razloga na video kanalu Duh Rtnja preko sajta za pregled i razmenu video sadržaja Vimeo.com, smo vam omoguƦili da im lako i jednostavno pristupite.
 
Gideoniti u Sokobanji
GideonitiNaši graĆ°ani-reporteri obavestili su nas da su ovih dana u gradu prisutni Gideoniti misionari koji graĆ°anima i posetiocima Sokobanje nude besplatne vezije Biblije i propratnog religijskog materijala za decu. U opširnijem prilogu pogledajte više slika.
 
Konkurs za direktora Ŕkole
GimnazijaSrednja škola "Branislav NušiƦ" iz Sokobanje raspisuje konkurs za direktora škole na mandatni period od ĆØetiri godine. Kandidat treba da ima državljanstvo RS, odgovarajuƦe visoko obrazovanje za nastavnika gimnazije ili struĆØne škole...
 
PriĆØa o Greti i Juliusu Minhu
MinhDugo sam razmišljala, kako da poĆØnem priĆØu o ljudima, ĆØija su srca bila velika, a o njima se ne zna dovoljno… Ni ja ne znam puno, ali to što sam uspela da saznam, želim da podelim sa Vama. Molim sve, koji proĆØitaju ovu priĆØu, ako su, kojim sluĆØajem, ĆØuli nešto o njima ili njihovim potomcima, da mi se jave.
 
Književno veĆØe "Sokolovo pero i prijatelji"
sokolovce-perceKnjiževni klub “Sokolovo pero'' danas organizuje Književno veĆØe sa modnom revijom “Etnos”-a - “Sokolovo pero i prijatelji”. U programu su uĆØestvovali pesnici iz književnih klubova: “Velimir RajiƦ “iz Aleksinca, “Mirko BanjeviƦ” iz ParaƦina i “Slovo” iz Lapova, Sokobanjski kvartet, Milena VeljkoviƦ i manekenke “Etnos”-a.
 
Sokobanja napokon dobija bazen!
aquaNa predlog Ministarstva zaštite životne sredine i prostornog planiranja na današnjoj sednici Vlade usvojen je projekat izgradnje kompleksa otvorenih bazena u Sokobanji. U ekonomskom, turistiĆØkom i svakom drugom smislu, “Akva park” je od velike važnosti, jer Ʀe Sokobanju staviti u lidersku poziciju banjskog turizma
 
Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim uĆØenicima i studentima
skolaOpština Sokobanja objavila je Javni poziv za dodelu nagrada izuzetno talentovanim ucenicima i studentima, apsolventima i studentima na postdiplomskim studijama...Na Javni poziv mogu da se prijave izuzetno talentovani ucenici, studenti, apsolventi i studenti na postiplomskim studijama sa prebivalištem na teritoriji Opštine Sokobanja
 
Dan Osnovne Ŕkole "Mitropolit Mihajlo"
osnovna skola Osnovna škola “Mitropolit Mihailo” danas je obeležila Dan škole. Sokobanjski osnovci obeležili su ovaj dan brojnim aktivnostima. Pored sportskih takmiĆØenja u košarci i odbojci, za uĆØenike starijih razreda organizovan je zabavni kviz znanja.
 
SÅ  "Branislav NuÅ”iƦ" obeležila Dan Å”kole
ssbranislavnusic-mala.jpgSrednja škola "Branislav Nušic" u petak 8. oktobra obeležila je Dan škole. Srednjoškolci su povodom toga pripremili prigodan program za profesore, uĆØenike i roditelje koji je prikazan u sali bioskopa "Moravica".
 
Održana akcija OĆØistimo Sokobanju
ƈista SokobanjaU okviru Olimpijade sporta, zdravlja i kulture treƦeg doba održano je ĆØišĆ¦enje Sokobanje, uz podršku akcije OĆØistimo Srbiju. Stotinak uĆØesnika, ĆØlanova udruženja penzionera, oĆØistilo je Sokobanju i dalo svoj doprinos nastavku akcije.
 
Stihovi inspirisani Olimpijadom treƦeg doba
OlimpijacMilan SekuliƦ iz Novog Sada, ĆØlan ekipe “Veteran”, posvetio je pesmu ovogodišnjoj Olimpijadi sporta, zdravlja i kulture treƦeg doba.
 
Projekat "USAID Agrobiznis"
USAID Agrobiznis projekat pokreƦe uskoro program podrške razvoju preduzetništva žena u ruralnim krajevima Srbije, sa posebnim akcentom na poboljšanje njihovih poslovnih veština i znanja i pomoƦi u obezbeĆ°enju finansijskih sredstava za pokretanje sopstvenog agrobiznisa. RARIS se ponudio da pomogne da se projekat realizuje u okruzima IstoĆØne Srbije: ZajeĆØar, Pirot i Bor.
 
X MeĆ°unarodni bijenale ekoloÅ”ke karikature
bijenale ekološke karikatureDeseti "MeĆ°unarodni bijenale ekološke karikaturte - Sokobanja 2010 održaƦe se 20. oktobra u Sokobanji. Tema te jubilarne i jedinstvene manifestacije je "Ekologija - šume i vode" izjavio je umetniĆØki direktor Bijenala Aleksandar Blatnik.
 
Za aktivnu i kreativnu starost
treca-olimpijadaSavez penzionera Srbije u saradnji sa Аsocijacijom „Sport za sve Srbije“, Nacionalnom fondacijom “Dr. Laza K. LazareviƦ“ i Opštinom Sokobanja organizuje TreƦu olimpijadu sporta, zdravlja i kulture treƦeg doba u Sokobanji od 29.9.2010. do 3.10.2010. pod sloganom "Za aktivnu i kreativnu starost"
 
Rtanj raÅ”ĆØiÅ”Ć¦avanje ā€“ Å iljak 2010.
rascicavanje rtnjaCentar za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode Srbije i podršku turistiĆØke organizacije Boljevca u periodu od 27.09. do 01.10.2010. godine izvesti složeniju terensku aktivnost i istraživanje na planini Rtanj. ReĆØ je o pokušaju rašĆØišĆ¦avanja klastiĆØnih naslaga „Jame na Šiljku“.
 
Vladari Srbije na vremenskoj lenti
Srpski vladariOsnovna škola "Mitropolit Mihailo" iz Sokobanje objavljuje nagradni konkurs povodom izrade kompjuterske igrice na temu nacionalne istorije, pod nazivom "Vladari Srbije na vremenskoj lenti". Rok za prijavljivanje i slanje radova je  15. oktobar 2010.g.
 
Selo Vrmdža u podnožju Rtnja
vrmdza-mala.jpgSelo Vrmdža nalazi se u podnožju planine Rtanj u blizni Sokobanje i jedno je od retkih sela u Srbiji gde se broj stanovnika poveƦava. Priroda, ĆØist vazduh i zdrava okolina privukli su nove žitelje kojima je dosadila gužva i brz život u gradovima.
 
Mala Gospojina
Mala GospojinaSvetom Liturgijom i ĆØinom rezanja slavskog kolaĆØa, obeležen je praznik RoĆ°enja Presvete Bogorodice i hramovna slava, u hramu na Lepteriji, u prisustvu mnogobrojnih vernika, gostiju i meštana Sokobanje. Svima koji slave današnji dan i svim pravoslavnim vernicima želim sreƦnu slavu i praznik
 
Nedelja mobilnosti
Nedelja mobilnosti - dan bez automobilaSvake godine, 16-22.09. održava se Nedelja mobilnosti u zemljama Evrope. Opština Sokobanja je podržala ovu akciju. Obaveštavamo graĆ°ane Sokobanje da Ʀe u sredu 22. septembra u saobraƦaj biti privremeo obustavljen u sledeƦim ulicama: Mitropolita Mihaijla, 27. marta i Alekse MarkišiƦa.
 
"Partnerstvom do transparentnosti"
TimoĆØki klubTimoĆØki klub u narednom periodu realizuje projekat "Partnerstvom do transparentnosti" ĆØiji je cilj podsticanje procesa donošenja odluka i rešavanja problema, putem poveƦanja saradnje izmeĆ°u graĆ°ana i lokalnih vlasti, kroz aktivno angažovanje civilnog sektora i lokalnih vlasti u promocji visokih standarda opštinskih usluga i promovisanje demokratskih procesa.
 
ā€ž...JoÅ” uvek neotkrivena..."
IstoĆØna SrbijaMinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije - sektor za turizam i Opština Sokobanja organizovali su sastanak vezan za formiranje Regionalne turistiĆØke organizacije „JugoistoĆØna Srbija“. Prema Strategiji razvoja turizma, kljuĆØna tema za marketinško pozicioniranje JugoistoĆØne Srbije kao turistiĆØkog regiona jeste: „...Još uvek neotkrivena..."
 
"Autobus decentralizacije" posetio Sokobanju
Autobus decentralizacijeNacionalna koalicija za decentralizaciju u okviru svoje akcije "Autobusom decentralizacije" posetila je Sokobanju. Koalicija za cilj da kanališe postojeƦu energiju i podršku decentralizaciji u Južnoj Srbiji.
 
Izložba Marijane MarinkoviƦ - 13.09-24.09.2010
Mirjana MarinkovicOvo je prva samostalna izložba Marijane MarinkoviƦ. Izložba je sastavljena od ĆØetrdeset radova, radjenih razliĆØitim likovnim tehnikama: akrilik  na platnu, kolaž, lavirani tuš, kombinovana tehnika, likovna grafika, litografija, suva igla ...
 
ESPA u Srbiji
ZlatiborU periodu od 28. avgusta do 2. septembra 2010. godine Udruženje banja Srbije bilo je domaƦin delegaciji Evropskog udruženja banja (ESPA). Delegacija je obišla Sokobanju , Nišku, Ribarsku i VrnjaĆØku Banju, banje KoviljaĆØu i Kanjižu, kao i Zlatibor. Cilj je snimanje trenutnog stanja i stepena iskorišĆ¦enosti prirodnog i struĆØnog potencijala („Spa checkup“).
 
NP "Ɛerdap" na Silvafestu
Nacionalni park ƐerdapJavno preduzeƦe Nacionalni park Ɛerdap predstavilo je nedavno završenu Strategiju razvoja održivog turizma u Nacionalnom parku koju je uradilo zajedno sa Mladim istraživaĆØima Srbije a u okviru projekta „Zaštita biodiverziteta kroz razvoj ekoturizma u Nacionalnom parku Ɛerdap“
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 181 - 210 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas104
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2162
mod_vvisit_counterOvog meseca7323