Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Britanski novinari uživali u ĆØarima Srbije
GolubaĆØka tvrĆ°avaTuristiĆØka organizacija Srbije bila je domaƦin britanskim novinarima iz redakcija  “Daily Mirror“, „Manchester Evening News“, „South Wales Evening Post“,  „Sunday Mercury“, „Liverpool Echo“ i „Ipswich Evening Star“. Novinari su posetili Viminacijum, Srebrno jezero, GolubaĆØku tvrĆ°avu, Ɛerdapsku klisuru, Donji Milanovac i Kladovo.
 
Sve boje Smederevske jeseni
smederevska jesenOd 9. do 12. septembra 2010. godine grad Smederevo u saradnji sa TuristiĆØkom organizacijom po 123. put organizuje  turistiĆØko–privrednu manifestaciju "Smederevska jesen”. Manifestaciju prate brojne prodajne izložbe, predavanja, nastupi folklornih u muziĆØkih grupa, koncerti duhovne, narodne i pop muzike.
 
Lepota na Å arganu
Šarganska osmica“Železnice Srbije” i Mokra Gora ove godine su po peti put bili domaƦini slikarske kolonije “Esnaf na Šarganu”. Pored uĆØesnika iz Srbije, planirano je da naredne godine ova kolonija dobije meĆ°unarodni karakter i okupi umetnike sa akademija i univerziteta Centralne i JugoistoĆØne Evrope.
 
Povratak na selo
VrmdžaNetaknuta priroda u okolini Sokobanje privukla je De Marki LuĆØa, da posle 62 godine života u Veneciji, napusti Italiju i postane žitelj Vrmdže. Kupio je napušteno imanje, šumu, zasadio baštu i sa suprugom stekao u selu mogo prijatelja.
 
Etno kuƦa u Ilinu
Etno kuƦa u IlinuVoĆ°eni predlogom gospoĆ°e Ljiljane StanikiƦ koja je za naš portal ranije pisala ĆØlanke o prošlosti Rtnja i životu i ljudima koji su boravili u selu Rtanj u periodu posle II svetskog rata, došli smo u selo Ilino u podnožju Rtnja da napravimo reportažu o selu i Etno kuƦi vajarke Ljubinke SaviƦ - Grasi.
 
Novi aparat u stacionaru u "Zelengora" u NiŔkoj Banji
niška banjaDržavni sekretar Ministarstva zdravlja Nevena KaranoviƦ i direktor Instituta za leĆØenje i rehabilitaciju "Niška banja" Aleksandar DimiƦ pustili su juĆØe u rad novi digitalni rendgen aparat u stacionaru "Zelengora" u Niškoj Banji.
 
Banja po meri Evrope
ribarska banja U podjastrebarskoj lepotici Ribarskoj banji boravili su predstavnici evropskog Udruženja banjskih leĆØilišta (ESPA). Cilj posete bilo je struĆØno „snimanje“ metoda leĆØenja, ali i smeštajnih kapaciteta, terapijskih blokova i bazena. Na osnovu tih saznanja, biƦe izraĆ°eni dokumenti i preporuke za još brže ostvarivanja daljeg napredovanja.
 
TreƦi motoskup u Sokobanji
UA BA!U subotu, 28. avgusta održan je TreƦi motoskup u Sokobanji, u organizaciji OTKS-a i moto kluba „Falcons“. U 21h održan je koncert, na kojem je nastupila naša poznata rok grupa „KERBER“, a nakon njih, od 23 h sokobanjska grupa „U. A. BA!“.
 
Nisomnia 2010.
nisomnia 2010U Nišu Ʀe se od 03-05. septembra, održati niški muziĆØki festival „NISOMNIA 2010”. Festival se organizuje po deveti put za redom a glavni program, odvijaƦe se na dve bine LIVE i DJ stage-u, u rovovima niške tvrĆ°ave od 21h do 06h ujutro.
 
Ambrozija u Sokobanji
ambrozijaVlasnik privatnog preduzeƦa "Adonis", iz Sokobanje, Nebojša StanojeviƦ, upozorava lokalnu samoupravu i javno komunalno preduzeƦe "Napredak", da se ambrozija nekontrolisano širi sokobanjskom opštinom.
 
Letnje aktivnosti
ŽupanOstalo je još par dana do poĆØetka septembra i nove školske godine. Sezona u Sokobanji polako jenjava. VoĆ°eni sloganom foto-konkursa "Sokobanja zeleno srce Srbije - aktivnosti ljudi" želeli smo da Vas posetimo kako je sezona izgledala u par VR panorama.
 
TreƦa grupna izložba
Vladimir S PutnikNakon uspešne modne revije, Snežane StefanoviƦ, iste veĆØeri, sat kasnije, Udruženje umetnika “Vrelo”, iz Sokobanje, za sokobanjske goste i meštane priredilo je treƦu grupnu izložbu slika, modnog dizajna i umetniĆØkih radova.
 
Igralo se, orilo se!
Igralo se, orilo seProšle nedelje, letnja pozornica “Vrelo”, u Sokobanji, orila se od spletova srpskih igara i narodne pesme, koje na svom repertoaru imaju kulturno-umetniĆØka društva iz Srbije i Republike Srpske.
 
Novosadski kvartet "The Frajle" oduÅ”evio sokobanjĆØane
 17.avgusta sa poĆØetkom od 21:00 h na gradskom trgu održan je koncert novosadskog kvarteta The Frajle. Koncertu je prisustvovalo 600, 700 ljudi, poseta je bila mala zbog slabe informisanosti, odnosno u stvari malo ko je znao ko su ustvari The Frajle. Ali svi koji su prisustvovali koncertu otišli su kuƦi prezadovoljni i puni utisaka
 
Dejan CukiƦ održao koncert u Sokobanji
Dejan CukiƦDejan CukiƦ održao je održao koncert ispred zaviĆØajnog muzeja. Koncert je zapoĆØeo pesmom "Sad znam da je ljubav", a  narednih šezdesetak minuta, pevao je  kako svoje tako i hitove  inostranih izvoĆ°aĆØa.. Ovo je prvi koncert Dejana CukiƦa u Sokobanji i kao takav bio je solidno poseƦen.
 
Izložba fotografija
MagiĆØna šumaOtvaranjem izložbe fotografija, u Legatu-Galeriji "Milun MitroviƦ", u Sokobanji i proglašenjem tri najbolje, po mišljenju "struĆØnog žirija", završen je ovogodišnji III Foto izazov. Ove godine u konkurenciji je bilo 228 autora, oko 1.100 radova,  od kojih je žiri odabrao ĆØetrdeset fotografija za uži izbor, a potom izdvojio tri najbolje.
 
Preobraženje Gospodnje
Episkop TimoĆØki Gdin JustinU vascelom, pravoslavnom, svetu danas se proslavlja praznik Sveto Preobraženje Gospodnje. U Sokobanji je tada i hramovna slava, jer je hram, kojeg je podigao mitropolit srpski Mihailo (Sokobanjac), 1892. godine, posveƦen tom velikom prazniku.
 
Igra kolo pod Ozrenom
KUD SokoSabor Ʀe biti održan 21. avgusta, na letnjoj pozornici "Vrelo", sa poĆØetkom od 20 ĆØasova, a cena ulaznice za posetioce je samo 100,oo dinara. Ove godine na treƦem saborovanju uĆØešĆ¦a Ʀe uzeti petnaest društava, koja neguju srpsku narodnu igru i pesmu, ĆØetrnaest iz Srbije i jedno iz Republike Srpske, "SOKO", iz Višegrada.
 
I Sokobanja kreatore ima
kreatorsSnežana StefanoviƦ, umetnica iz Sokobanje, koja je nedavno imala svoju prvu samostalnu izložbu slika, nakita i modnog dizajna, priredila je sinoƦ, gostima i meštanima Sokobanje, modnu reviju. TakoĆ°e, svoju prvu modnu reviju, a biƦe ih još.
 
Dejan CukiƦ, 18. avgusta, u Sokobanji
Dejan CukiƦ u SokobanjiDejan CukiƦ, legenda naše muziĆØke scene, nastupiƦe 18. avgusta, u Sokobanji, u atrijumu ispred ZaviĆØajnog muzeja, od 20 h. Okuplja ekipu odliĆØnih muziĆØara, koje naziva „Spori ritam bend“, i objavljuje seriju zapaženih albuma, praƦenih uvek atraktivnim koncertima.
 
The Fraile u Sokobanji
the-frajleDanas, u utorak 17. avgusta 2010. sa poĆØetkom od 21:00 h na gradskom trgu biƦe održan koncert novosadskog kvarteta "The Frajle". Bend izvodi velike hitove  pop, rok, r’n’b i i soul muzike, kako stranih, tako i izvoĆ°aĆØa sa naših  prostora.
 
Em niŔlisko, em ubavo, em pobedilo!
Jelena DavidoviƦOve godine interesovanje za takmiĆØenje harmonikaša u Sokobanji je poraslo. Jelena DavidoviƦ, iz Niša, šampionka je ovogodišnjeg, 48. MeĆ°unarodnog takmiĆØenja PRVA HARMONIKA SOKOBANJA 2010. Nju je odabrao, jednoglasno, struĆØni žiri, izmeĆ°u deset seniora koji su ušli u uži izbor.
 
Prekinuta utakmica izmeĆ°u FK Bukovika i FK TrebiĆØa
fk-trebic-i-bukovikUtakmica polufinala Kupa Sokobanje izmedju FK Bukovika iz Vrbovca i FK TrebiĆØa prekinuta je u 76. minutu zbog fiziĆØkog napada na glavnog sudiju, pri rezultatu 3:1 za FK TrebiĆØ. Utakmica je odigrana na terenu u Trubarevcu, koji je bio katastrofalan za igru.
 
TreƦi moto skup u Sokobanji
Moto sport klub Falcons SokobanjaTreƦi po redu moto skup u Sokobanji u organizaciji MK Falcons biƦe održan 27,28 i 29. 08. 2010. Nakon ruĆØka, sportskih aktivnosti i defilea kroz Sokobanju, planiran je i koncert grupe Kerber i Najde.
 
Mladi su zakon!
mladi su zakonTimoĆØki omladinski centar, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, raspisao je danas konkurs za finansiranje najbolje volonterske omladinske akcije pod nazivom "Mladi su zakon" na podruĆØju zajeĆØarskog okruga.
 
Novi Pravilnik o kategorizaciji ugostiteljskih objekata
kategorizacijaMinistarstvo ekonomije i regionalnog razvoje Republike Srbije donelo je novi Pravilnik o kategorizaciji ugostiteljskih objekata. U izradi Pravilnika primenjeni su evropski standardi, odnosno HORTES-ovi principi i preporuke.
 
Na mladima poezija ostaje
KUD VreloOvog leta, udruženje umetnika "VRELO", iz Sokobanje, se znatno proširilo novim ĆØlanovima. U okviru Banjskog kulturnog leta 2010. udruženje je imalo do sada ĆØetiri nastupa i svaki su obeležili debitanti, mladi ljudi koji prvi put ĆØitaju svoje pesme, sviraju ili pevaju.
 
PresluŔavanje
Bioskop MoravicaDanas, prvog finalnog dana medjunarodnog takmiĆØenja Prva harmonika Sokobanja 2010. u sali bioskopa MORAVICA, preslušavaju se takmiĆØari u kategorijama: petliƦi, pioniri, stariji pioniri i mladji juniori.
 
Avgust u Avgustu #11
avgust u avgustuSinoƦ je u centru Sokobanje podelom promotivnog materijala, najavljen 11. po redu Basket turnir AVGUST U AVGUSTU SOKOBANJA 2010.  Za sve pobednike, po kategorijama i u takmiĆØenjima pripremljeni su pehari i medalje, ali i novĆØane nagrade.
 
Prva harmonika - finale
bobanSokobanju Ʀe u petak i subotu, 13. i 14. avgusta obeležiti nadmetanje harmonikaša na 48. finalu meĆ°unarodnog takmiĆØenja PRVA HARMONIKA SOKOBANJA 2010. U petak, 13. avgusta, u sali bioskopa "Moravica", preslušavaƦe se harmonikaši u kategorijama PetliƦi, Pioniri, Stariji pioniri i MlaĆ°i juniori.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 211 - 240 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas79
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje79
mod_vvisit_counterOvog meseca529