Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Svilena ženstvenost
svilena ženstvenostU ZaviĆØajnom muzeju, u Sokobanji, tokom letnjih meseci, izložbi slika i ostalih umetniĆØkih rukotvorina, nikad dosta. Jedna postavka smenjuje drugu i samo je dokaz više, koliko su stvaraoci vešti i obdareni i koje sve materijale i podloge koriste za stvaranje svojih dela.
 
TDI pena party Sokobanja 2010.
TDI pena party Sokobanja 2010Sokobanjski omladinci su vrelog 7. avgusta, u noƦnimn satima, bili po drugi put domaƦini i organizatori velike žurke, PENA-PARTY SOKOBANJA 2010. Organizatori sa zadovoljstvom komentarišu da je žurka u potpunosti uspela i da je ovoga puta bila duplo veƦa i poseƦenija od one prošle godine.
 
Sokograd
sokogradU kanjonu reke Moravice, oko 2 km južno od Sokobanje, na strmom i skoro nepristupaĆØnom uzvišenju nalaze se ostaci srednjovekovnog utvrĆ°enja. UtvrĆ°enje je nepravilne osnove, veƦih dimenzija i verovatno je podignuto na temeljima antiĆØkih graĆ°evina.
 
Program "banjskog kulturnog leta" u avgustu
banjsko-kulturno-letoSvi programi u okviru "Banjskog kulturnog leta" se odvijaju u atrijumu ispred zgrade zaviĆØajnog muyeja od 20 sati, sem onih na Gradskom trgu, letnjoj poyornici "Vrelo" i na terenima ispred Gimnazije.
 
Obeležen Dan rudara
rudnik SokoRMU Soko juĆØe je sveĆØano obeležio 6.avgust - Dan rudara Srbije. SveĆØani ruĆØak bio je prireĆ°en u hotelu "Moravica" sa poĆØetkom od 14:00h, a na ruĆØku bili su svi zaposleni i odreĆ°eni broj gostiju.
 
Rtanj - drevna piramida ?!
Rtanj - drevna piramidaCentar za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ i „Kreativna misao“ poziva sve zaljubljenike prirode, avanture i piramidalnih graĆ°evina da se pridruže dešavanjima na planini Rtanj tokom multidisciplinarne istraživaĆØke konferencije pod nazivom „Rtanj drevna piramida ili remek delo prirode ?!“.
 
Kiki i Piloti
Kiki i PilotiTaĆØno u 21 ĆØas, preg oko 3.000 posetilaca, na trgu kod Miloševog konaka, otpoĆØeo je koncert PILOTA. Odmah nakon tonske probe, Sokobanjom su se razlegli zvuci pesme "Svet je lep". Potom je Kiki LesendriƦ poželeo dobro veĆØe Sokobanjcima i gostima i najavio pesmu koju je prvu napisao: "Ne veruj u idole".
 
Neophodna sanacija lokalnih puteva (video)
PoružnicaIzvršni odbor Opštinskog odbora SPSa Sokobanja na zahtev MZ Rujevica, Poružnica i Trgovište uputio je Opštinskom veƦu i SO Sokobanja zahtev za sanaciju lokalnih putnih pravaca koji povezuju ova naselja sa regionalnim putevima Sokobanja-Jošanica, Sokobanja-Aleksinac, odnosno lokalnim putevima Vrmdža-Trgovište
 
Repriza predstave "Ženski orkestar"
predstavaAmatersko "SB" pozorište reprizira predstavu "Ženski orkestar". Predstava Ʀe se održati 19. avgusta (ĆØetvrtak) u 21 sat u sali bioskopa "Moravica".  Pored napornih i teških proba uvek pronaĆ°u vremena za opuštanje i druženje. To je recept njihovog uspeha
 
VeĆØeras koncert grupe Piloti
kiša u SokobanjiOko 15,20 sati, u Sokobanji je poĆØela da pada jaka kiša. Odavno je nije bilo i tako nam nedostaje?! Bez obzira na kišovito popodne, veĆØe Ʀe biti interesantno jer od 21 ĆØas grupa PILOTI Ʀe izvesti koncert na trgu kod Miloševog konaka. Provod zagarantovan.
 
Izvor reke Moravice
izvor reke MoraviceJedno od najlepših izletišta Sokobanje, u okolini, je svakako izvor reke Moravice, u zaseoku Vrelo-Istoci, oko 12 kilometara istoĆØno od Sokobanje. Ovo mesto, sa Markovom peƦinom u blizini, ne treba opisivati,veƦ treba posetiti, videti, uživati u prirodi i nositi u srcu.
 
Proslavljena seoska slava
barjaktarNedaleko od Sokobanje, pored izvora Moravice nalazi se zaseok Vrelo-Istoci, u kojem je u ponedeljak, 2. avgusta proslavljena hramovna slava, Sveti Prorok Ilija.. Svetu liturgiju su služila trojica sveštenika, Petar MilinkoviƦ, Zoran GoluboviƦ i Hadži-Aleksa SimeunoviƦ, pred mnogobrojnim vernicima.
 
JoÅ” malo cirkusa
kamilkoItalijanski cirkus, CIRKO DI ITALIA MELANI DONERT, produžio je svoje gostovanje u Sokobanji do 8. avgusta. U svrhu reklame, ali i primamljivanja publike, svakodnevno vozila cirkusa prolaze ulicama Sokobanje u pratnji klovnova ali i nekoliko primeraka životinja iz njihovog ZOO vrta.
 
Pesma i Bingo (video)
Jedna pesma, jedna željaNa trgu u centru Sokobanje, kod Miloševog konaka, u ponedeljak uveĆØe, kako je i predviĆ°eno, uživo je preko Javnog servisa Srbije, RTS-a, prenošeno izvlaĆØenje Bingo dobitne kombinacije, a u nastavku zabavna emisija Jedna pesma jedna želja.
 
ƈiÅ”Ć¦enje Moravice
ĆØišĆ¦enje moraviceKo ĆØeka, taj doĆØeka - izreka je stara, tako i mi doĆØekasmo, najzad, da se otpoĆØne sa rašĆØišĆ¦avanjem korita reke Moravice, na potezu od Jabukara do hotela Zdravljak. Stotine tona šljunka nanela je Moravica u poplavi 22. februara, ove godine i potpuno zatrpala ozidano i ureĆ°eno korito koje se ne raspoznaje.
 
Opa cupa skoĆØi!
SokobanjaUdruženje umetnika "Vrelo", iz Sokobanje, je sinoƦ, u sklopu svojih redovnih aktivnosti i po planu "Sokobanjskog kulturnog leta 2010.", održalo književno-zabavno veĆØe, a pored ĆØlanova Udruženja, nastupili su i gosti.
 
Kao nekada
kao-nekadaNakon višegodišnje pauze, sokobanjski gosti, naroĆØito deĆØica, za koje je fotografisanje doživljaj, ponovo u banji pod Ozrenom svi zainteresovani se mogu fotografisati u narodnoj nošnji i tako poneti uspomenu iz Sokobanje.
 
Pesma iz Sokobanje
pripremeSutra, 2. avgusta, od 21 sat, iz Sokobanje se u direktnom prenosu preko RTS-a, emituje zabavna emisija "JEDNA PESMA - JEDNA ŽELJA". Emitovanje uživo iz Sokobanje, uvek privuĆØe više hijada posetilaca i tako je i ove godine. Mnogi privatni stanodavci kažu da imaju goste na produženom vikendu, koliko da proprate "PESMU".
 
CAC Sokobanja 2010.
izlozba-pasa-svih-rasa3. nacionalna izložba pasa svih rasa CAC Sokobanja 2010 održana je u subotu uveĆØe na terenima kod hotela ''Zdravljak''. Organizator izložbe je kinološko društvo Sokobanja uz podršku kinološkog saveza Srbije. Pokrovitelj izložbe je SO Sokobanja, OTKS,  "Lepterija" D.O.O. i lovaĆØko udruženje ''Soko''.
 
Make zero count
make-zero-countPoziv za sve SYLP alumniste kao i sve srednjoškolce sa iskustvom u meĆ°unarodnim projektima da se prijave za uĆØešĆ¦e na trening konferenciji mladih lidera Make Zero Count koja Ʀe se održati u Sokobanji od 7. do 12. avgusta 2010. godine. Ova trening-konferencija Ʀe okupiti 10 mladih lidera iz Sokobanje i 10 iz regiona JugoistoĆØne Srbije.
 
Projekat ā€žO2 SVUDAā€œ
O2 svudaMinistarstvo omladine i sporta Republike Srbije je u okviru konkursa za podizanje kapaciteta omladinskih udruženja podržalo projekat „O2 SVUDA“ Omladinske organizacije Sokobanja.
 
Najbolje iz Banata
Najbolje iz BanataNa Sajmu knjiga, u Sokobanji, koji se održava svake godine od 15. do 31.  jula i koji traje veƦ sedam dana, najposeƦeniji je štand  Banatskog  udruženja književnika i izdavaĆØke kuƦe Art-projekt, iz Zrenjanina.
 
Cirkus "Melani Donert" gostuje u Sokobanji
cirkus u SokobanjiCirkus "Cirko di Italia-Melani Donert" sa senzacionalnim programom gostuje u Sokobanji od 28.jula do 1.avgusta na vašarištu Podina u Sokobanji. PoĆØetak predstava je od 19:00 h i 21:00 h. Blagajna cirkusa radi od 10:00 h. Cirkus poseduje i ZOO vrt sa radom od 10:00 do 16:00 h.
 
NoƦni turnir u malom fudbalu, Sokobanja 2010.
noƦni turnirOrganizacija za turizam, kulturu i sport, Sokobanja, organizuje NoƦni turnir u malom fudbalu, tradicionalnu sportsku manifestaciju, koja Ʀe se održati u periodu od 30. do 05. jula, na igralištu, pored srednje škole „Branislav NušiƦ“. Za osvojena prva tri mesta obezbeĆ°ene su novĆØane nagrade.
 
FK TrebiĆØ osvojio Super kup Sokobanje
FK TrebiĆØFK TrebiĆØ je osvojio Super kup Sokobanje pobedom nad FK Bukovikom od 4:0 u utakmici odigranoj u nedelju 25.jula na glavnom stadionu na Podini od 18:00 h. FK TrebiĆØ je igrao u sastavu: MiletiƦ, PetkoviƦ, CvetanoviƦ, KrstiƦ, VeljkoviƦ, ŽivanoviƦ, NikodijeviƦ, NikoliƦ, BogojeviƦ, DjurdjeviƦ i GligorijeviƦ.
 
Premijera predstave "Ženski orkestar"
premijera U petak 23. jula u 21h Amatersko SB pozorište u Bioskopu "Moravica" premijerno je održalo predstavu pod nazivom "Ženski orkestar". Pogledajte slike u opširnijem delu vesti.
 
Otvaranje plaže Župan
Uotvaranje plaže Župan subotu 17.7.2010. zvaniĆØno je otvorena plaža Župan. Organizatorima žurke i brojnim posetiocima ovog banjskog izletišta na ruku je išlo lepo vreme i visoka temperatura vazduha. Procene se da je tog dana na plaži bilo oko 1000 ljudi.
 
Umetnost i uzviŔenost
umetnostPrvu samostalnu izložbu radova, Snežane StefanoviƦ, u istom prostoru, maloj galeriji ZaviĆØajnog muzeja, u Sokobanji, smenila je druga izložba slika. II grupna izložba slika ĆØlanova udruženja umetnika VRELO i oĆØima javnosti biƦe ponuĆ°ena do 26. jula u prostorijama zaviĆØajnog muzeja u Sokobanji.
 
U potrazi za pijaƦom vodom (video)
ƈokalijaZoran M. GoluboviƦ, iz Sokobanje, više od dve decenije se bavi rašljarenjem - pronalaženjem pijaƦe vode uz najstarijeg i najjednostavnijeg instrumenta, raklji (rašlji). Sa velikom preciznošĆ¦u može da odredi dubinu na kojoj se nalazi "žila", protok vode i drugo potrebno pre nego se zapoĆØne bušenje ili kopanje.
 
Parastos Ć°eneralu Dragoljubu MihailoviƦu Draži
parastosDanas, 17. jula, 2010. godine, sa poĆØetkom u 12 sati, održan je parastos, pomen Ć°eneralu Dragoljubu MihailoviƦu Dpaži, u hramu Sv. Preobraženja Gospodnjeg, u Sokobanji. ƈinodejstvovao je sveštenik, ĆØasni otac, Zoran GoluboviƦ, uz prisustvo predsednika Pokreta srpskih ĆØetnika Ravna Gora
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 241 - 270 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas83
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje83
mod_vvisit_counterOvog meseca533