Skip to content

Reklame


Sokobanja smestaj
Apartmani BajiƦ
Apartman Stanojevic, Sokobanja
Pansion Sunny
Apartmani Markovic
Sokobanja
Atlanta navija za Sokobanju, a Minesota za Vrbovac ?
atlanata minesota Naši ĆØitaoci primetili su da mladi iz ameriĆØke države Atlante nose sportsku odeƦu sa amblemima koji podseƦaju na OTKS Sokobanju, dok mladi iz Minesote izgleda navijaju za FK "Bukovik" iz Vrbovca.
 
Otvaranje izložbe ā€œFoto izazov Sokobanja 2011"
vrmdžansko jezeroFinale fotkonkursa “Foto izazov Sokobanja 2011“ zakazano je za nedelju 21. avgusta u 20 sati. 40 najboljih fotografija je predstavljeno publici na izložbi u Galeriji legatu Miluna MitroviƦa. Tema ovogodišnjeg fotokonkursa bila je „Sokobanja zauvek tvoja“ a tokom konkursa pristiglo je više od 150 radova.
 
Trka ĆØetiri elemenata
outdoorNa planini Rtanj pa do Bovanskog jezera, 22. avgusta biƦe održana trka "Nissan 4 elements". To je najteža sportska bitka u istoriji outdoor sportova! Ova trka Ʀe biti prva tog tipa u jugoistoĆØnoj Evropi. Procena trajanja trke je oko osam ĆØasova.
 
Preobraženje i vaŔar
crkvaPo prvi put vašar u Sokobanji je trajao tri dana; dva dana u centru grada i jedan dan na Podini. Vašar je dobro poseƦen ali su se prodavci žalili na slabu kupovnu moƦ graĆ°ana i visoke opštinske komunalne takse.
 
Balkan ekspress
amatersko sb pozorišteAmatersko "SB" pozorište je 18. avgusta u prepunoj sali bioskopa "Moravica", izvelo predstavu BALKAN EKSPRES. Scenario i režiju po filmu napisala je napisala Mirjana MilenkoviƦ.
 
Regionalna promocija Foam festa
tehno žurkaRegionalna promocija Foam festa za jug i jugoistok Srbije biƦe održana u petak, 19. avgusta 2011. u Sokobanji. Zvezde veĆØeri biƦe EMIL LASSARIA & F.CHARM. Osim njih natupiƦe i DJ KIZAMI, DJ MARKO SPANAC, MC POP, DJ MIRKO & MEEX, DJ MILKAN & DJ DABA !!!
 
Regionalni turizam nova Ŕansa i izazov
Ozrenske livadeSamo za prvih šest meseci ove godine broj turista koji su posetili Soko Banju veƦi je za 20 posto u odnosu na isti period prošle godine, a oĆØekuje se da Ʀe do kraja godine biti i više od 30 posto gostiju nego lane. MeĆ°utim, turistiĆØki poslenici ne spavaju na lovorikama, na zadovoljavaju se ostvarenim znaju da može i bolje i na tome predano rade.
 
Bazen u Limun banji
limun banjaGraĆ°evinska dozvola za izgradnju sportsko rekreativnih bazena na lokaciji “Limun banja”, danas uruĆØena preduzeƦu “SindjeliƦ vode” d.o.o. Predsednik Opštine Sokobanja Dimitrije LukiƦ sveĆØano je uruĆØio porodici MilojeviƦ, Dragiši i Milanu MilojeviƦu, vlasnicima preduzeƦa, svu potrebnu dokumentaciju za poĆØetak izgradnje.
 
Upoznaj državu Srbiju
opstina sokobanjaU okviru ovogodišnjeg projekta „Upoznaj državu Srbiju“ srpski studenti sa prestižnih svetskih univerziteta obavljaƦe praksu u periodu od od 14. do 29. avgusta 2011. godine u 18 opština i gradova širom Srbije, meĆ°u kojima su gradovi Vranje, Kragujevac, PanĆØevo, Požarevac, Sombor, ƈaĆØak, i veƦi broj opština..
 
Omladinski kamp na Bovanskom jezeru
bovansko jezeroOd 14. do 20. avgusta na Bovanskom jezeru se održava Internacionalni omladinski kamp inovacija „BOVAN 2011.“ UĆØešĆ¦e je uzelo preko sedamdeset mladih uzrasta izmeĆ°u 18 i 30 godina, aktivnih ĆØlanova i volontera omladinskih udruženja, neformalnih grupa, NVO-a u svojim lokalnim sredinama koji su spremni da uĆØe i stiĆØu nova znanja, veštine i sposobnosti.
 
Na Bovanskom jezeru uhvaƦen som od 104 kilograma
somRibolovac Slobodan MilenkoviƦ upecao je soma teškog 104 kilograma i dugaĆØkog 2,5 metra! Da sve bude još zanimljivije, da bi izvukli ĆØudovište iz jezera ribolovci su morali da prekinu slavlje koje je MilenkoviƦ upriliĆØio jer je na istom mestu pre dva dana ulovio soma kapitalca teškog oko 70 kilograma i dugaĆØkog 2,05 metra
 
Å ta treba posetiti u Sokobanji?
županSokobanja spada u red turistiĆØkih centara sa najdužom tradicijom i jedno je od najposeƦenijih mesta u Srbiji. Lekovite vode i ĆØist planinski vazduh, sa puno ozona idealni su za leĆØenje i rehabilitaciju.
 
Sve draži Sokobanje
OĆØnoSokobanja, pionir turizma u Srbiji, prema zvaniĆØnim podacima organizovanim turizmom bavi se od 1837.godine. Nalazi se na jugoistoku Srbije, 230 kilometara od Beograda, u kotlini izmeĆ°u planina Rtanj i Ozren. Poznata po lekovitoj mineralnoj vodi, ĆØistom vazduhu, divnoj prirodi punoj lekovitih trava i pravi je raj za odmor
 
30% veƦa poseƦenost nego lane
Dimitrije LukiƦUskoro akva-park, a sledi gradnja još tri bazena sa termalnom vodom, sportske hale i fudbalskih terena Odbornici, veƦnici, ĆØlanovi upravnih i nadzornih odbora i komisija ne primaju nadoknade za svoj rad
 
Besplatan mamograf u Sokobanji
mobilni mamograf Institut za onkologiju i radiologiju i Olimpijski pokret treƦeg doba Srbije organizovaƦe besplatne mamografske preglede u toku predstojeƦe Olimpijade sporta, zdravlja i kulture treƦeg doba, koja Ʀe biti održana u Sokobanji od 25. septembra do 7. oktobra.
 
Program banjskog kulturnog leta, avgust 2011.
manifestacije u sokobanjiOTKS Sokobanja, nastavlja organizovanje sadržaja u okviru Banjskog kulturnog leta 2011. Do kraja leta smenjivaƦe se raznovrsni sadržaji, pozorišne predstave, nastupi KUD-ova, književne veĆØeri, koncerti. Mesta održavanja su amfiteatar ispred ZaviĆØajnog muzeja, Centralni gradski trg i letnja pozornica "Vrelo".
 
U Sokobanju po mladost
rusi @ SokobanjaOko 10.000 domaƦih i stranih gostiju ovog leta se odmara u banji. Trend rasta broja gostiju se nastavlja, pa tako blagodeti banje pod Ozrenom trenutno koristi 10.000 gostiju. Statistika govori da je Sokobanja odmah posle Zlatibora, postala drugi najposeƦeniji turistiĆØki centar u zemlji.
 
Karavan RTS-a u Sokobanji
rts karavanKaravan RTS-a "PutujuƦi pevajuƦi" predstaviƦe se sokobanjskoj publici u ponedeljak 1. avgusta. NastupiƦe veliki broj poznatih pevaĆØa Miroslav IliƦ, Snežana BabiƦ, ƈedomir MarkoviƦ, Izvorinka MiloševiƦ, Biljana JeftiƦ Gordana StojiƦeviƦ, Slobodan VasiƦ, i orkestar Dragana IliƦa.
 
Sokobanja se podmlaĆ°uje
aqua-parkBazeni na 20 hektara, koji Ʀe ĆØiniti najsavremeniji vodeni park u Srbiji, veƦ na jesen upotpuniƦe turistiĆØku ponudu Sokobanj.  U naselju Podina osamdeset radnika, u tri smene, gradi poluolimpijski bazen po FINA standardima, bazene za zabavu i neplivaĆØe. PomoƦ Vlade Srbije domaƦoj graĆ°evinskoj industriji bila je znaĆØajna podrška realizaciji tog projekta.
 
Tdi & beatshakers white night pena party #2
tdi žurka sokobanjaProsle godine , od strane dj-jeva white night pena party proglasen je za zurku godine ! White night pena party no.2 je nastavak proslogodisnje priĆØe !! Za produkciju pene pobrinuce se ista ekipa koja se bavi produkcijom pene u beogradskoj areni na bgd foma festu , tako da nas ocekuje gotovo neverovatnih 4 tone pene !!!
 
Velika žurka na Županu 1. avgusta
zurka Ponedeljak, 1. avgust, plaža "Župan" 100% live House music party! EnergiĆØni beogradski bend "MAKAO" ponovo u Sokobanji! TakmiĆØenje u skokovima u vodu,djuskanje uz najveƦe hitove house muzike,koju Ʀe takodje vrteti Dj Milan BabiƦ & Double Play Dj's, promotivne cene piƦa i još mnogo toga! Vidimo se na Županu!
 
Rtanj - istraživaĆØki festival 2011,
rtanjRtanj - istraživaĆØki festival 2011, predstavlja nastavak dosadašnjih istraživanja misteriozne planine Rtanj. Ovaj neobiĆØni festival je pokrenut na inicijativu centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ i saradnju mnogih individua, institucija i kompanija poštovalaca prirode i ekologije Rtnja. I ove godina Ʀe glavna tema biti spoznaja da li je Rtanj drevna piramida ili remek delo prirode.
 
Program banjskog kulturnog leta 2011.
banjsko kulturno leto 2011 OTKS Soko Banja vam ponosno predstavlja pažljivo biran i bogato osmišljen Program banjskog kulturnog leta 2011.koji Ʀe te dugo pamtiti i prepriĆØavati. Dobrodošli !!!
 
Foto-video kolonija od 2. do 8. jula
foto video kolonijaU Sokobanji Ʀe od 2. do 8. jula biti održana prva Foto-video kolonija, a organizuju je Medijski istraživaĆØki centar iz Niša, opština Sokobanja i TuristiĆØka organizacija Sokobanje. U radu kolonije uĆØestvovaƦe 13 fotoreportera i snimatelja iz Bugarske, Makedonije i Srbije. Ovo je prvi multimedijalni skup te vrste u Srbiji, a partner u organizaciji kolonije je RTS.
 
Na Dan opŔtine Sokobanja Vlada Japana donirala JKP "Napredak" kamion
djubretarac za opštinu SOKO BANJASO Sokobanja je u 21.juna u saradnji sa OTKS, organizovala  proslavu dana Opštine. Na ovaj datum je 1837.g., zvaniĆØno je zapoĆØeo razvoj zdravstveno-leĆØilišnog turizma u Sokobanji i Srbiji. Proslava je zapoĆØela održavanjem sveĆØane sednice, kulturno-umetniĆØki programom i koktelom. PoĆØasni gost manifestacije bio je ambasador Japana.
 
XVII Susreti Sveti Jovan Biljober
biljoberi 2011U okviru XVII SveĆØanosti Sv. Jovan Biljober, OTKS-Sokobanja, Udruženje za lekovito bilje "dr Jovan Tucakov" i d.o.o. Adonis, pripremaju bogat program, izlete do poznatih sokobanjskih turistiĆØkih lokaliteta uz branje lekovitog bilja, tradicionalni izbor princeze Biljarice, kviz o poznavanju lekovitog bilja, izbor najlepšeg ivanjdanskog venĆØiƦa i Biljnu paradu.

 
Projekti NIP-a za jug Srbije
iz NIPa za SokobanjuDržavni sekretar Milan ƐokiƦ sveĆØano je uruĆØio u Pirotu ugovore za realizaciju 14 projekata predstavnicima 11 gradova i opština koji se finansiraju iz NIP-a meĆ°u kojima je i sportska sala u Sokobanji. Projekat ima za cilj završetak sportske sale u Sokobanji, a vrednost radova je 53 miliona dinara. Radovi Ʀe biti okonĆØani do Nove godine, a od dana uvoĆ°enja izvoĆ°aĆØa radova 120 radnih dana.
 
6. Vidovdanski turnir u malom fudbalu
turnirU utorak, 28.juna u 19 ĆØasova poĆØinje 6. Vidovdanski turnir u malom fudbalu - Memorijal Rade JevtiƦ. Prijavljivanje ekipa vrši se u Organizaciji za turizam, kulturu i sport Sokobanja, najkasnije do 26.juna do 20 ĆØasova. Završne veĆØeri, posle finalne utakmice biƦe održana žurka na otvorenom.
 
Piramida krasi Srbiju, a zbunjuje nauku
rtanjKao i proteklih godina, ekipa nauĆØnika i entuzijasta okupljenih u Centru za ekologiju i istraživanje „Duh Rtnja“ ove sezone nastavljaju da prouĆØavaju fenomene koji se zbivaju na Rtnju, sa ciljem da dosegnu, kako kažu „do spoznaje prirode ove planine i svojstava koje ovakvo gigantsko trostrano piramidalno telo u vremenu i prostoru može da ima kao krajnje efekte“.
 
51. biciklistiĆØka trka ā€œKroz Srbijuā€
biciklisti kroz SokobanjuU petak 17.juna Sokobanja Ʀe biti cilj pete etape. Cilj trke biƦe ispred Komercijalne banke u Sokobanji, a oĆØekuje se da prvi biciklista prodje kroz cilj oko 13:00 h. U 13:15 biƦe proglašenje pobednika, a u 13:30 konferencija za novinare. Biciklisti Ʀe provesti jednu noƦ u Sokobanji a veƦ sledeƦeg dana nastavlja se trka.
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeca > Kraj >>

Rezultati 31 - 60 of 1048

Reklame


Vila ƈair
Kaskade & Panonija - pansion i apartmani
Apartmani Banjica
Vila Natalija
Apartmani Relax
Apartmani Erdeljanov

DoĆØek Nove godine

DoĆØek Nove godine Sokobanja

PrijavljivanjeZaboravili ste lozinku?
Nemate nalog? Napravite nalog

Kontakt

Info centar Soko Banja 018-833-988 info@soko-banja.org

SmeŔtaj

Sokobanja

Prethodne i ove godine privatni smestaj sokobanja 2018 je postao popularan zbog vaucer Sokobanja sobe moguƦnost. Mnogi stanodavci ponudili su ovu moguƦnost gostima. Cene smestaja u sokobanji 2018 iste su kao i lane. Izdavanje stanova u Sokobanji kao i izdavanje sobe Sokobanja kao i sobe sa kupatilom u Sokobanji sada se nude preko vauĆØera. Soko banja smestaj sada se nudi na nekoliko naĆØina u nekoliko kategorija:

Sokobanja vauĆØeri

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas106
mod_vvisit_counterJuce211
mod_vvisit_counterOve nedelje2164
mod_vvisit_counterOvog meseca7325