SOKOBANJSKI FORUM => Aktuelnosti => : Sale-X 24 November, 2008, 11:42:09 PM: Bile devojèicu jer je obarala cenu seksa
: Sale-X 24 November, 2008, 11:42:09 PM
Snimak tuèe u kojoj tri devojèice, uèenice negotinskih osnovnih škola, tuku svoju drugaricu navodno zbog toga što im obara cenu seksualnih usluga ovih dana kruži gradom.

Vest je šokirala ceo Negotin, posebno zbog toga što dve nasilnice i njihova žrtva imaju manje od 14 godina, dok je krivièno odgovorna samo jedna devojèica. Sluèaj je dospeo i do pravosudnih organa, pa æe Okružno javno tužilaštvo staviti predlog za pokretanje pripremnog postupka protiv jedine krivièno odgovorne devojèice zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Incident se dogodio u noænim èasovima na platou ispred Doma VS. Na snimku se vidi kako tri devojèice guraju i sateruju uza zid svoju drugaricu, šamaraju je, vuku za kosu i ona pada na kolena. Najupeèatljiviji su, ipak, komentari iz kojih se èuje da je predmet svaðe niska cena seksualnih usluga koju je, navodno, naplatila žrtva. Ako je verovati njihovim komentarima, devojèica koja je dobila batine ugovorila je seksualne usluge u jednom selu kraj Negotina sa jednom mušterijom, a i ispostavilo se da ih je bilo trojica.
- Jesi li normalna! Zar hoæeš u ovim godinama da se j.... za 1.000 dinara! Idi bolje u Beograd, pa puši za 100 dinara! - èuje se sa snimka.

Devojèica je, na sreæu, prošla bez težih povreda. Ceo sluèaj posmatrala je grupa maloletnika, od kojih je jedan snimao mobilnim telefonom.
Kao što je „Alo!“ istraživao, statistike pokazuju da se donja starosna granica poèetka prostitucije pomera, pa sada devojèice svoje usluge naplaæuju sa tek navršenih 13. godina.
U policiji navode da po njihovoj evidenciji, najmlaða registrovana prostitutka ima 14 godina. Najstrašnije je da se još psihièki i fizièki nezrele devojèice upuštaju u seksualne avanture sa više mušterija u isto vreme.
Podsetimo, u Srbiji se godišnje obavi oko 100.000 abortusa, zvanièni su podaci zdravstvenih ustanova. Meðutim, prema statistici Instituta za društvene nauke, u našoj zemlji se uradi èak dvostruko više prekida neželjenih trudnoæa.
- Alarmantno je što se više od 6.000 ovakvih zahvata dogodi kod devojaka mlaðih od 19 godina. To je veliki stres za celo telo, ali i psihu mladih ljudi, a posledice mogu biti dalekosežne - upozorava dr Vesna Tomiæ iz Instituta „Batut“. Iskustvo struènjaka pokazuje da više od 70 odsto mladih ne koristi nikakvu zaštitu.

Video snimak (http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=51104&sectionId=33)


: Odg: Bile devojèicu jer je obarala cenu seksa
: *D*E*J*A*N*I*C*A* 25 November, 2008, 12:27:47 PM
OMG...:shocked:


: Odg: Bile devojèicu jer je obarala cenu seksa
: Milenko 25 November, 2008, 12:35:35 PM
Dobra tuca nema sta  :grin: :grin:


: Odg: Bile devojèicu jer je obarala cenu seksa
: Pro 25 November, 2008, 08:34:50 PM
wtf xD


: Odg: Bile devojèicu jer je obarala cenu seksa
: Gabriel 25 November, 2008, 11:44:57 PM
devojka ima strasan desni krose...
zasto ne razmisli pa ne nadje karijeru u nekom borilackom sportu a ne u kurvarluku.....?