TECHNO ZONE => Zanimljivi sajtovi => : M4K1 30 May, 2009, 09:38:05 PM: Project Dragonfly
: M4K1 30 May, 2009, 09:38:05 PM
Kako da lako i besplatno isprobate dizajniranje kuænog enterijera

Ako tražite besplatan i efikasan alat za dizajniranje kuænog enterijera, obavezno pogledajte Autodesk-ov Project Dragonfly, prefinjenu web aplikaciju koje omoguæuje lako dizajniranje u 2 ili 3 dimenzije.

Ako tražite besplatan  i efikasan alat za dizajniranje kuænog enterijera, obavezno pogledajte  Autodesk-ov Project Dragonfly, prefinjenu web aplikaciju koje omoguæuje lako  dizajniranje u 2 ili 3 dimenzije.

(http://saveti.kombib.rs/images/slike/2009/05/30/autodesk.jpg)

Nemate šta da  uèite – kliknite, vucite, rotirajte – sve je veoma intuitivno. Ako ste ikada  igrali Sims, oseæate æe se kao kod svoje kuæe sa DragonFy-om. Ovo nije  komercijalna aplikacija kao AutoCad, ali bez problema može da se nosi sa bilo  kojim 3D programom za dizajniranje enterijera koji smo do sada isprobali.

Dragonfly  omoguæuje lako rasporeðivanje objekata zahvaljujuæi voðicama i mreži koji vas  obaveštavaju kada su objekti poravnati. Da biste lako poravnali zidove, vrata i  prozore, mere se prikazuju kada dodate ili modifikujete objekat.

Na raspolaganju  vam stoji veliki broj arhitektonskih i dizajnerskih elemenata meðu kojima  možete da birate, koji su lepo organizovani u kategorije i mogu se  pretraživati.

Ako registrujete  nalog moæi æete da snimite vaše dizajne i eksportujete ih u JPG ili DWG  formatu.

Iako je veoma lak  za korišæenje, Dragonfly je iznenaðujuæe moæan i sigurno æe zadovoljiti potrebe  svakog amatera-dizajnera.

Adresa: Project Dragonfly (http://dragonfly.autodesk.com/)

Izvor: Kompjuter Biblioteka


: Odg: Project Dragonfly
: M4K1 31 May, 2009, 01:28:42 AM
da, zanimljivo :)