TECHNO ZONE => PC Klinika / Servisiranje raèunara => : M4K1 16 September, 2009, 07:17:15 PM: rundll32.exe
: M4K1 16 September, 2009, 07:17:15 PM
Pored ctfmon.exe postoji i rundll32.exe to je key rekorder koji snima svo kucanje na tastaturi i skrnišotove preko monitora. To su dva sr*nja koja windows ima da te snima. To mora da se briše, nalazi se u C:\WINDOWS\system32 .

Windows ga ne koristi uopšte jer nije aplikacija, može da radi bez njega.

To je neki preimenovan fajl u rundll32.exe, inaèe ko zna u kom je fajl formatu :undecided:... a kada se otvori to preko notepad, nažalost nemože da se vidi skripta kako je pisano, nema šanse, samo izbaci hiroglife :(

To su napravili da špijuniraju one koje kupuju preko neta, oni oèekuju da doðu do podatke od raèuna u banku i šifra, jer znaju da kupac koji kupuje preko neta otkuca svoj broj raèuna i šifru, može da pristupi da pogleda svoje brojno stanje na raèunu i ovi majmuni oèekuju da neko toliko malouman bude, kako bi mu proveravali raèun u banku i da ga ljušte kad i koliko žele, preko neta. Mislim, dal ima neko ko je stvarno toliko glup da nezna koliko para ima na raèun?!

 (http://www.cosgan.de/images/smilie/teufel/n050.gif) To samo èovek da uzme da nauèi da pravi viruse, jer to tako kad ti neko nešto muva na mašinu, samo mu šibneš virus. I kad se majmun ponada da je neka tvoja šifra, pa kad otvori, da mu sprži sistem!