ZABAVA => - Zanimljivosti iz zemlje i sveta - => : Sale-X 18 December, 2009, 11:13:24 PM: Japanac se »oženio« likom iz video igrice
: Sale-X 18 December, 2009, 11:13:24 PM
Japanac se »oženio« likom iz video igrice

Jedan se Japanac »oženio« likom iz popularne video igrice, te je svoju »suprugu« – koja boravi u igraæoj konzoli – odveo i na medeni mjesec.

Neimenovani muškarac, koji radije koristi svoje internetsko ime SAL9000, upoznao je Nene Anegasaki dok je igrao »Love Plus«, video igricu u kojoj igraèi upoznaju virtualne partnere.

Vjenèali su se prije nekoliko tjedana, a sveèanost je prenošena uživo na japanskoj inaèici internetske stranice YouTube.

SAL9000 priznaje da je »otaku«, pripadnik posebnog soja mladih Japanaca koji su opsjednuti video igricama, kompjuterima i fantastiènim svjetovima.

»U japanskoj tradiciji otakua, normalno je likove nazivati svojim suprugama, pa sam i ja o Neni razmišljao kao o svojoj ženi ... pomislio sam da bismo se mogli i vjenèati«, rekao je SAL9000.

Mladenci su proveli medeni mjesec na Guamu, a po povratku ih èesto viðaju na popularnim mjestima u Tokiju.

SAL9000 fotografira Nene, koja je instalirana na njegovoj konzoli Nintendo DS, na poznatim tokijskim lokacijama, a onda fotografije stavlja na internetske društvene mreže.

On se obvezao na vjernost Nene èak i ako se objavi nova inaèica popularne video igrice. »Mislim da æu nastaviti igrati Love Plus. Neæu je varati«, rekao je SAL9000. (Hina/Reuters)

http://www.youtube.com/watch?v=KtDXq0xD9zY&feature=fvsr (http://www.youtube.com/watch?v=KtDXq0xD9zY&feature=fvsr)

http://www.youtube.com/watch?v=AU45RKaqPtc (http://www.youtube.com/watch?v=AU45RKaqPtc)