Skip to content

Sokobanja arrow SOKOBANJSKI FORUMarrow Politikaarrow テ進nテーiテヲev intervju 20 dana pred smrt- izezetno vaナセno !!!
28 Novembar, 2022, 08:15:00 pm *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  

Stranice: 1   Idi dole
  Stampaj  
Autor Tema: テ進nテーiテヲev intervju 20 dana pred smrt- izezetno vaナセno !!!  (Procitano 8643 puta)
0 clanova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Nele
Novajlija
*

Karma: +1/-0
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1


« Odgovor #6 poslato: 14 Jun, 2008, 12:34:03 pm »

Naravno da SAD upravlja celim svetom i nemoナセe im niko niナ。ta, sruナ。ili su onoliki SSSR, pocepali Jugoslaviju kako su hteli, imaju i Evropu pod nogama pa nevidim koji smo mi faktor da tu neナ。to promenimo, pogotovo sa politiティarima koji nas danas predstavljaju.Tadiテヲ i ostali pijuni su videli kako im je zavrナ。io lider(a moナセda i sami uティestvovali u tome), pa su shvatili da je profitabilnije biti ナセiv politiティar u Srbiji pod bilo ティijim nogama nego mrtav ili u Hagu.Moナセda greナ。im ali na osnovu informacija koje su do mene doナ。le stekao sam utisak da テ進nテーiテヲ i ナeナ。elj, inaティe jedini koji su imali m_da da se suprotstave ne razmiナ。ljajuテヲi mnogo o posledicama, privatno van oティiju javnosti bili jako bliski, pogotovo zadnjih dana Zoranovog ナセivota, jer delili su istu sudbinu a verujem i politiku (Zoran malo pametniju ili realniju, jer ko smo mi da "a"merima kaナセemo pu_ite nam k_rac tek tako).ナeナ。elj je odluティio da ode u Hag da bi izbegao takav scenario.Pa s' obzirom na njegov karakter, bolje da ih i pluje(a i ostane ナセiv) nego da im nemoナセe baナ。 niナ。ta."Definitivno" smo se zajebali 1918.(1945-46, 1987,88,89, 1990,91,92,93....99, 2000,01...08.A kad nismo?).
Sacuvana
« Odgovor #6 poslato: 14 Jun, 2008, 12:34:03 pm »

 Sacuvana
Vojvoda Tatanka
Stari znalac
***

Karma: +15/-2
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 215

Srbija do Tokija - Crna Gora ko Nokia


WWW
« Odgovor #5 poslato: 30 Maj, 2008, 09:32:29 pm »

Drago mi je sto sam bio u pravu kada sam rekao da su SAD organizovale i ubile Zorana, iako nisam znao za ovaj intervju, znao sam da im je Zoran jasno stavio do znanja da sa Srbijom ne mogu i nece manipulisati kao sto to rade sa Evropom, i da je Zoran kada je jasno sagledao cinjenice i uvideo prljavu igru SAD-a, a na koju je Evropa nasela i da ce zbog toga Evropa doziveti slom posle koga nece uspeti da ustane, jasno je rekao NE HVALA , iako je znao da ce ga to kostati glave sto se da videti iz njegovih intervjua davanih par dana pred smrt... Neka mu je vecno Hvala... Amin
Sada ko zna sta ce biti - Bolje sigurno nece a ono sto predstoji nije ni malo Ohrabrujuce...  Play CS
Sacuvana
dzonson
Stari znalac
***

Karma: +23/-0
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 194


WWW
« Odgovor #4 poslato: 12 April, 2008, 10:46:01 pm »

テ進nテーiテヲev intervju na radio Deviテヲu iz 1995-te godine

Ovo je テ進nテーiテヲev intervju kojeg je on dao radio Deviテヲu 27.Septembra 1995 godine u Smederevskoj Palanci.Verujem da malo ljudu,osim onih iz Smederevske Palanke,uopナ。te i zna za ovaj intervju.
Intervju je veoma obiman i opナ。iran,ide u dubinu i ナ。irinu problema svih nacija iz bivナ。e SFRJ,pa i o nama Srbima najviナ。e.テ進nテーiテヲ je govorio o tadaナ。njem trenutno ratnopolitiティkom stanju u BIH,o tome da je pogubno za sve tri nacije da se stvori Unitarna BIH.Govorio je o svojoj ideji reナ。avanja naナ。eg nacionalnog pitanja formiranjem Saveza Srpskih drナセava.
Konstatovao je,da je naナ。a najveテヲa greナ。ka ナ。to smo uopナ。te i stvarali Jugoslaviju 1918 godine,jer u njoj smo jedini uneli drナセavnost,svoju drナセavu, za razliku od ostalih nacija,a prilikom raspada te veナ。taティke tvorevine, sve nacije koje niisu imale svoju nacionalnu drナセavu,iz Juge su izaナ。le sa svojim drナセavama,a Srbija je najgore proナ。la,ostala je bez drナセave, i mi smo,po reティima テ進nテーiテヲa:窶徙no ナ。to ostane,kad svi uzmu ono ナ。to im treba,i ナ。to niko neテヲe窶昶ヲ

Kako テ進nテーiテヲ kaナセe,za neke nacije,Hrvate,Slovence,Jugoslavija je bila samo 窶愿ィekaonica窶 do stvaranja povoljnih uslova za stvaranje svojih sopstvenih nacionalnih drナセava.
テ進nテーiテヲ je takoテーe govorio i o Srpskoj i Crnogorskoj naciji.ナta je to,da li je to jedno te isto,ili ima razlike.
i da ne duナセim,intervju je zaista interesantan,videテヲete,pogotovu ナ。to imamo vremensku distancu od 13 godina i vrlo dobro znamo ナ。ta nam se sve,i zaナ。to dogaテーalo.

Intervju je sastavljen iz 8 delova za prersluナ。avanje, u jednom plejeru.Kad startujete prezentaciju,u gornjem levon uglu plejera imate komandu 窶廚hanel Guide窶.Kliknite na nju i unutar plejera prikazaテヲe vam se svih 8 delova celog intervjua,tako da kad presluナ。ate jedan deo,vi preテーete na drugi i tako redom do kraja.A dole,ispod plejera,imate i 8 linkova da skinete celu prezentaciju.

<a href="http://web.splashcast.net/go/so/1/p/LZUH5094QW/s/NMSN5556UW" target="_blank">http://web.splashcast.net/go/so/1/p/LZUH5094QW/s/NMSN5556UW</a>A sa ovih linkova moナセete da skinete svih 8 delova celog intervjua.
Skini:
Prvi deo
Drugi deo
Treテヲi deo
テetvrti deo
Peti deo
ナesti deo
Sedmi deo
Osmi deo
« Poslednja izmena: 12 April, 2008, 10:55:08 pm dzonson » Sacuvana
Gabriel
diletant u usponu
Glavni Moderator
Vodeテヲi tim
*****

Karma: +66/-5
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1053

daj rakije!


« Odgovor #3 poslato: 03 April, 2008, 12:38:57 am »

chudi me da je Djindjic onako im pokazao 'srednjaka', mislim da je to bilo malo previse...
Sacuvana
gBUDA
Stari znalac
***

Karma: +19/-0
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 124


WWW
« Odgovor #2 poslato: 03 April, 2008, 12:32:54 am »

Sto je najgore, ja mislim da svi nasi politicari - ali bas svi, od Radikala, preko DSS-a,DS-a,SPS-a pa do onih nesretnika iz LDP-a rade za jednog gazdu. Taj gazda je 'Zapad', taj gazda je 'Kraljica', taj gazda je 'Crni Papa'.

Neki od naナ。ih politicara to rade svesno a neki nesvesno. Velike gazde jednostavno 'navode vodu na svoju vodenicu' dok ovi naナ。i Nesvesni i neznajuテヲi povlaティe poteze koji idu u korist Gazdama a protiv Svog Naroda.
Slaナセem se potpuno samo je moje miナ。ljenje da svi politiティari to svesno rade:(
« Poslednja izmena: 21 Decembar, 2009, 10:46:57 am 窶「 Uriel 窶「 » Sacuvana
Sale-X
Administrator
Vodeテヲi tim
*****

Karma: +82/-9
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 7768


WWW
« Odgovor #1 poslato: 02 April, 2008, 10:10:34 pm »

mislim ナ。ta reテヲi

...a ovi i dalje samotiraju suテーenje ...
Sacuvana
dzonson
Stari znalac
***

Karma: +23/-0
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 194


WWW
« poslato: 02 April, 2008, 09:57:59 pm »

Pogledajte obavezno ovaj intervju kojeg je テ進nテーiテヲ dao 20 dana pred smrt,gde se vidi da je okrenuo drugi list prema Zapadu u odbrani naナ。eg Nacionalnog i drナセavnog identiteta, oko Kosova i Metohije!Kada pogledate ovaj intevju,biテヲe vam u potpunosti jasno,da je Zapad organizovao atentat na テ進nテーiテヲa,tu dileme viナ。e nema!
Kada sam ovo gledao,prosto nisam mogao da verujem da ovo priティa テ進nテーiテヲ窶ヲ!
Znaティi,ipak je imao karakter nekog dostojanstva ナ。to se tiティe Srpskog Nacionalnog identiteta i drナセavnog integriteta,i hteo je da napravi zaokret....

Pa gde su sad te "pi*ke" ティija su usta pune テ進nテーiテヲa i "njegovog dela"...?
Posebno onaj 窶彙eskompromisno realni 窶 テeda,pa Tadiテヲ...!
Ako ovo neko ne iskoristi da svrgne sa vlasti sve ove DOS-ovske e"demokrate", zatim sada i 窶從eobaveナ。tene窶昶ヲ Radikale,SPS ,i da na vlasti dovedemo potpuno nove ljude,onda znaティi da mi ナセivimo u 窶徑avirintu bez izlaza窶昶ヲ!
Nama tebaju -  NOVI LJUDI窶ヲNOVI LJUDI窶ヲ!!!
Joナ。 jedna stvart,garantujem da su za ovaj intervju znali svi lideri stranaka i "ovi" i "oni",ali ovo tek sada izlazi na svetlost dana,odnosno interneta,jer "razumljivo" je zナ。to to nije prikazivano na strogo kontrolisanim medijima...

Gde bre mi to ナセivimo...?
Koji je bre ovo mrak...?
Ko su nam prijatelji...?
Ko su nam neprijatelji...?

テ進nテーiテヲev intervju 20 dana pred smrt !

<div><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://www.youtube.com/v/vCr_NFIiPqc&amp;rel=0&amp;fs=1" width="425px" height="344px" wmode="transparent" quality="high" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="never" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" autoplay="false" autostart="false" /><noembed><a href="http://www.youtube.com/v/vCr_NFIiPqc&amp;rel=0&amp;fs=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vCr_NFIiPqc&amp;rel=0&amp;fs=1</a>


Ovde moナセete proティitati transkript celog interbjua.To je plavim slovima...

« Poslednja izmena: 03 April, 2008, 01:01:53 pm dzonson » Sacuvana
   

 Sacuvana
Stranice: 1   Idi gore
  Stampaj  
 
Prebaci se na:  

Pokrece MySQL Pokrece PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Statistika

Na sajtu su trenutno 2 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas252
mod_vvisit_counterJuce220
mod_vvisit_counterOve nedelje252
mod_vvisit_counterOvog meseca12468