Skip to content

Sokobanja arrow ZABAVAarrow - Zanimljivosti iz zemlje i sveta - arrow Razne zanimljivosti
03 Oktobar, 2022, 02:56:35 am *
Dobrodosli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisnickim imenom, lozinkom i duzinom sesije
 
   Pocetna   Pomoc Kalendar Prijava Registracija  
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »   Idi dole
  Stampaj  
Autor Tema: Razne zanimljivosti  (Procitano 40542 puta)
0 clanova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #33 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:23:28 am »

Nastavnica snabdevala decu marihuanom
   Nikola Kuper (43), pomo├Žna nastavnica u ┼íkoli u Iksvortu, po┼íte├░ena je kazne zatvora iako je snabdevala marihuanom svoje dvoje dece kako ne bi morala da kupuju drogu od uli├Ęnih dilera. Na sudu je izjavila da je davala drogu ├Žerki kada je imala 16 godina, a sinu kada je imao 18 godina. To je ├Ęinila ÔÇ×s vremena na vreme nakon ┼íto je otkrila da su po├Ęeli da pu┼íe marihuanuÔÇť.

Izvor: Blic
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #32 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:21:49 am »

Suzana Man├Ęi├Ž: Da li volim da se snimam samo je moja stvar, ali da to vidi ceo svet i da obrukam sebe i ljude koje volim svakako nisam ┼żelela!Suzana Man├Ęi├Ž i njen verenik Simeon Ocomokos u ┼íoku su posle saznanja da se u javnosti pojavio privatni video-snimak njihovog seksualnog odnosa, napravljen pro┼íle godine u Portugalu. Ekskluzivno otkri├Že Pressa o postojanju ovog snimka potvrdile su i fotografije koje je ju├Ęe objavio nedeljnik ÔÇ×Skandal".

- ┼áta o├Ęekuje javnost da ├Ęuje od mene - deprimirano je zvu├Ęala Suzana kada smo je pozvali da prokomentari┼íe novi seks-incident: - Ono ┼íto najvi┼íe boli je ├Ęinjenica da je to zlodelo najverovatnije u├Ęinio neko od meni bliskih ljudi. To je bilo moje, moja privatnost koja je ukradena i upotrebljena na najprljaviji mogu├Ži na├Ęin. Muka mi je od svega, zaista mi do├░e da se odselim iz ove zemlje, a nije isklju├Ęeno da ├Žu to i u├Ęiniti.

Iako tvrdi da objavljivanje video-snimka na kojem se vidi u seksualnom odnosu sa svojim verenikom, gr├Ękim biznismenom Simeonom Ocomokosom ne├Že naru┼íiti njihovu vezu, Suzana kroz suze govori o strahu kako ├Že se nova afera odraziti na njenu porodicu, pre svega na ├Žerke Teodoru i Nataliju.

- Simeon je ├Ęovek ┼íirokih shvatanja, ali samo mogu da zamislim koji je to ┼íamar za njega upravo sada, kada vodi ozbiljne poslovne pregovore sa najvi┼íim dr┼żavnim strukturama u Srbiji. On je trenutno u ┼íoku, ali iz iskustva znam da mu┼íkarci u tim stvarima mnogo bezbolnije pro├░u, dok se sva sramota svali na ┼żenu. Ja bih to i podnela, sklonila bih se na neko vreme dok ne pro├░e oluja, ali ne znam ┼íta ├Žu sa ├Žerkama. One moraju da idu u ┼íkolu, pomislite samo kakav ├Že to za njih biti udarac, posebno posle svega ┼íto su ve├Ž pro┼íle. U Gr├Ęku bismo otputovali dok se sve ne smiri, ali trenutno nemamo vize - navodi Man├Ęi├Žka.

Atraktivna voditeljka nazvala je sme┼ínom konstataciju da ├Že mnogi posumnjati kako je, posle samo dve godine, namerno u├Ęinila nepromi┼íljenost koja joj je napravila ÔÇ×pakao od ┼żivota":

- Zar postoji osoba na svetu koja ┼żeli sebi zlo? Da li volim da se snimam je samo moja stvar, ali da to vidi ceo svet i da obrukam sebe i ljude koje volim svakako nisam ┼żelela - zaklju├Ęuje Suzana za Press.
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #31 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:19:20 am »

Votka mu spasla ┼żivot
   Lekari iz bolnice u Mekeju u Kvinslendu dali su intravenozno votku jednom italijanskom turisti (24) koji je, verovatno u ┼żelji da izvr┼íi samoubistvo, popio veliku koli├Ęinu etilen-glikola, koji se nalazi u antifrizu. Lekari su prepisali ├Ęist alkohol, koji se u takvim situacijama koristi kao protivotrov, ali su iscrpli bolni├Ęke zalihe. U o├Ęajni├Ękom poku┼íaju da nastave sa terapijom pre┼íli su na votku. ÔÇ×Na njegovu sre├Žu, on je skoro sve vreme bio u medicinski izazvanoj komi. Mislim da je mamurluk pro┼íao pre nego ┼íto se probudioÔÇť, rekao je dr Tod Frejzer.

Izvor: Blic
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #30 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:18:27 am »

Opozicija uvredila predsednikovog psa
Autor: Beta | 10.10.2007 - 12:17

Sud u Varšavi u hitnom postupku rezervisanom za povrede izbornog zakona, rešava danas da li je poljska opozicija uvredila i oklevetala kerušu predsednika Sejma Ludvika Dorna svojim predizbornim radio spotom.

Poljska ujedinjena levica iskoristila je pred izbore 21. oktobra u svom radio spotu, vesti iz medija da je keruša rase veliki šnaucer oglodala i uništila nemeštaj u vili MUP-a u vreme kada je koristio Dorn na funkciji ministra unutrašnjih poslova.
Šteta je procenjena na oko 1.000 evra a mediji su kritikovali Dorna da je nikada nije platio.
Za samu Sabu su mediji na┼íli razumevanja jer Dorn nije navodno hteo da je ┼íeta i pu┼ítao je samo u ba┼ítu da ne bi srela "moralno nepodobnog" psa poslednjeg komunisti├Ękog predsednika Poljske, generala Voj├Žeha Jaruzelskog koji ┼żivi u susedstvu.
Sve zajedno sa ├Ęinjenicom da je Saba pratila svog vlasnika poslednjih godinu dana na posao u parlament gde su je ┼íetali telohranitelji pla├Ženi od para poreskih obveznika navelo je, levicu i demokrate na duhovitu poentu u spotu - vladaju├Ža stranka od Poljske pravi zverinjak.
"Nije istina, nije ni takla name┼ítaj, ionako je bio iz totalitarne ere, jo┼í iz vremena Gjereka, tako ne┼íto komunisti├Ęko moja Saba ne bi uzela u usta", reagovao je Dorn i tu┼żio levicu i demokrate sudu.
Saba, najpoznatiji pas u Poljskoj po┼íto je njen vlasnik napisao o njoj i popularnu bajku za decu, ve├Ž jednom se letos bunila zbog kleveta, kada je komercijalna televizija gre┼íkom nazvala prilog o propaloj akciji Centralnog biroa za borbu protiv korupcije, "Problem Sabe".
TVN24 pristala je da se izvini, ali tek po┼íto porazgovara sa keru┼íom i ona li├Ęno potvrdi da je uvre├░ena.

Izvor: Blic
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #29 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:17:46 am »

Bil Klinton tu┼żi ┼áemsu iz Gusinja

Verovatno najpoznatiji ugostitelj iz Gusinja ┼áemso Nino Selimaj, na zidu svog restorana u Njujorku dr┼żi fotografiju ├Žerke Bila Klintona, uprkos protivljenju biv┼íeg predsednika SAD. Na spornoj fotografiji ├łelzi Klinton stoji zagrljena i nasmijana sa ┼áemsom.

Ameri├Ęki mediji proteklih dana pi┼íu o tome kako se biv┼íi predsednik SAD Bil Klinton zbog ove fotografije obratio poznatom Gusinjaninu, ina├Ęe vlasniku lanca od ┼íest restorana u Njujorku, prenose "Vijesti".

Selimaj je, u pismu koje je dobio od Daglasa Bonda, advokata biv┼íeg ameri├Ękog predsednika, zamoljen da skine fotografiju sa izloga restorana zbog toga ┼íto je ├łelzi "privatni gradjanin" i da od nje nije dobio dozvolu da javno izlo┼żi fotografiju na kojoj se ona nalazi.

"Iako je ona ve├Ęerala u va┼íem restoranu, to vam ne daje pravo da izlo┼żite njenu fotografiju bez njenog odobrenja. Molimo vas da odmah uklonite tu fotografiju ili bilo koju drugu na kojoj se nalazi gospodjica Klinton. Imamo pravo da iskoristimo druge na├Ęine nama dostupne u slu├Ęaju da odbijete na┼í zahtev.

Molimo vas da razumete i da nas pismeno obavestite", ka┼że se u pismu na kojem je i ┼ítambilj sa zlatnim pe├Ęatom biv┼íeg predsednika gde je u zaglavlju nazna├Ęena kancelarija Vilijama D┼żefersona Klintona.

Nino Selimaj je, medjutim, u izjavi za "Vijesti" najavio da ne├Že skinuti fotografiju ├łelzi Klinton.
"Gospodjica Klinton je bila kod mene u restoranu gde je ve├Ęerala sa svojim prijateljima i fotografisala se sa mnom bez ikakvog protesta. U mojim restoranima su i moje fotografije sa Derikom D┼żeterem, Red┼żisom Filbinom, Rudolfom Djulijanijem, Denijem Gloverom, Marajom Keri... Ukoliko bih uklonio ovu sa gospodjicom Klinton to bi ugrozilo smisao izlaganja ostalih fotografija.

Uostalom, i vlasnici drugih restorana u Njujorku fotografi┼íu se sa svojim poznatim gostima i redovno te fotografije izla┼żu u svojim restoranima pa ih niko ne tu┼żi", rekao je Selimaj koji je u svom restoranu, pored fotografije sa ├łelzi Klinton, oka├Ęio i pismo koje je do┼ílo iz kancelarije njenog oca.

Izvor: MTS-Mondo
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #28 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:15:32 am »

Dodatno uvo u ime umetnosti
   Stelios Arkadiou (61), poznatiji kao Stelark, zabavlja├Ę iz Australije, ┼żestoko je kritikovan zato ┼íto je, u ime umetnosti, dao da mu se presadi uvo na podlakticu. Dodatno uvo ovaj umetnik opisuje kao ÔÇ×pove├Žanje telaÔÇť. Me├░utim, hirurzi se pitaju da li je ovakva operacija bila neophodna bez medicinskog opravdanja, dok jedan pacijent, koji je operisao uvo zbog uro├░ene mane, smatra da je ovakav umetni├Ęki rad uvredljiv. Umetnikovo dodatno uvo ne vr┼íi svoju funkciju, ali se on nada da ├Že jednog dana implantirati mikrofon u njega i tako mo├Ži da ├Ęuje ono ┼íto ├Ęuje i njegovo ekstra uvo.

Izvor: Blic
Sacuvana
Dacha
Too bad you're fucked up
Vode├Ži tim
*****

Karma: +29/-4
Van mreze Van mreze

Pol: Muskarac
Poruke: 1069

Dak-mrak!!!


WWW
« Odgovor #27 poslato: 16 Oktobar, 2007, 02:14:38 am »

D┼żena Bu┼í: Bela ku├Ža je puna duhova
Autor: Tanjug | 12.10.2007 - 08:57

Bela ku├Ža puna je duhova, izjavila je ├Žerka ne preterano popularnog predsednika D┼żena Bu┼í u intervjuu popularnom lokalnom ÔÇťTeksa┼íkom nedeljnikuÔÇŁ.

ÔÇťOse├Žam se kao da je ispunjena milionima duhova i ponekada se upla┼íim. Ne ┼íalim se. ├łula sam duhove,zaista, kako pevaju operu. Jednom sam ├Ęula zvuke opere iz kaminaÔÇŁ, opisuje D┼żena Bu┼í ┼żivot u Beloj ku├Ži.
ÔÇťSestra mi nije verovala kad sam joj rekla, ali slede├Že nedelje smo ostale do kasno u toj sobi i ├Ęule klavirsku muziku iz 50-tih. Ljudi ├Že pomisliti da sam luda ┼íto tako govorimÔÇŁ, zaklju├Ęila je predsednikova ├Žerka.
Zluradi ameri├Ęki komentatori se odmah podsetili da su u istoj toj sobi odrasli mla├░i D┼żon Kenedi i ├łelzi Klinton, ali da je D┼żena prva koja se javno po┼żalila
na prisustvo duhova u Beloj ku├Ži.
Bela ku├Ža, koja od 1800. godine predstavlja rezidenciju predsednika SAD, ve├Ž godinama vazi za mesto na kojem se de┼íavaju paranormalne pojave, poput povremenog pojavljivanja Abrahama Linkolna.

Izvor: Blic
Sacuvana
*D*E*J*A*N*I*C*A*
Vode├Ži tim
*****

Karma: +37/-20
Van mreze Van mreze

Pol: Äena
Poruke: 725


« Odgovor #26 poslato: 09 Jul, 2007, 02:54:12 pm »

SHooo?
Sacuvana
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »   Idi gore
  Stampaj  
 
Prebaci se na:  

Pokrece MySQL Pokrece PHP Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Joomla Bridge by JoomlaHacks.com
Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!

Statistika

Na sajtu su trenutno 0 gost/a i 0 clan/a.
mod_vvisit_counterDanas33
mod_vvisit_counterJuce227
mod_vvisit_counterOve nedelje33
mod_vvisit_counterOvog meseca483